GRATIS retournerenGRATIS verzending vanaf €99,- Dienstbare en persoonlijke klantenserviceRetourophaalserviceDiv. betalingsmethoden7 shops, 1 Winkelwagen
Advies van de specialist
Merk
Kleur
Eigenschappen
Stof

Werkjassen schilder

In deze categorie hebben we diverse schildersjassen voor u geselecteerd. Schildersjassen zijn witte werkjassen, die uitgevoerd kunnen zijn met diverse specificaties. Op zoek naar een complete schildersoutfit? Voor uw winkelgemak hebben we speciale categorieën gemaakt, zoals schildersbroeken, schilderstruien en schilderstuinbroeken.

Waarom zijn schildersjassen wit?


Kleur! Goede licht omstandigheden zijn belangrijk voor een schilder om zijn werk goed te kunnen beoordelen, zeker qua kleur. Witte kleding beïnvloedt niet de kleur waarmee gewerkt word en zorgt ervoor dat de kleding geen licht wegneemt. Witte kleding is neutraal en licht reflecterend en daardoor de meest geschikte ‘kleur’ voor de kleding.

Schildersjassen bestellen bij werkjassen.be


Bij werkjassen.be kunt u heel eenvoudig uw schildersjassen bestellen. Zit uw schildersjas er niet bij, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag bij uw zoektocht en aankoop van de voor u geschikte werkjas.
Servicepunten Bevazet